Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Η βιογραφία μου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975.Σπούδασα Φυσικοθεραπεία-Κινησιοθεραπεία απ όπου αποφοίτησα το 1996. Ομιλώ εκτός της μητρικής Ελληνικής γλώσσας την Αγγλική και την Γερμανική και έχω γράψει αρκετά άρθρα, κείμενα και εργασίες και στις τρεις αυτές γλώσσες για θεματα που αφορούν την κινησιοθεραπεία και την εναλλακτική ιατρική όπως το περίφημο "η σωστή σταση-βαδιση-αναπνοη " το οποίο έχει επηρεάσει προς το καλύτερο τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.
Έχω γράψει αρκετά κείμενα για την Ελληνική ιστορία, αρχαία και βυζαντινή, όπως το "The History of Macedonia" το οποίο καταρρίπτει πλήρως τα ψευδοεπιχειρήματα και κατά συνέπεια και τις διεκδικήσεις της σκοπιανής ηγεσίας επάνω στην Ελληνική γη της Μακεδονίας μας. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζομαι σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού χαρακτήρα, με στόχο την ανάδειξη των Εθνικών και Κοινωνικών Θεμάτων που απασχολούν τον Ελληνισμό, όπως το Βορειοηπειρωτικό, η λαθρομετανάστευση, το Κυπριακό, η Τουρκική επιθετικότητα η ανεργία, οι τράπεζες κ.α.
Από το 2007 προχώρησα μαζί με άλλους εκλεκτούς συναγωνιστές στην ίδρυση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης " Ερευνητικό Κέντρο Ελληνισμού "(ΕΡ.Κ.ΕΛ)